Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τα Πέτρινα




Ζήστε αυτό που ονειρεύεστε!!!

Ο ξενώνας μας, "Τα Πέτρινα" της Άνω-Χώρας είναι μια ζεστή και όμορφη γωνιά στην αρχή του χωριού. Αποτελείται από αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, αμφιθεατρικά χτισμένες, σε μια πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με απεριόριστη θέα. 

Οι κατοικίες διαθέτουν πέτρινο τζάκι, TV - DVD, πολυκουζινάκι, μεγάλη βεράντα και πατάρι με εσωτερική σκάλα στο οποίο επίσης μπορούν να φιλοξενηθούν επιπλέον άτομα. Αξέχαστη θα είναι η διαμονή σας και στα δίκλινα δωμάτια με τζάκι μια ανάσα μακριά από τα έλατα. Το κάθε ένα με διαφορετικό χρώμα, εμπνευσμένα από αγριολούλουδα της περιοχής ( Ρόδον, Δειλινό, Χλόη, Δάφνη, Ίρις και Κυκλάμινο ) Ο ξενώνας μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 45 άτομα.

Η παρέα που θα σας υποδεχθεί είναι άτομα νεαρής ηλικίας με πολυποίκιλα ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Το σημαντικότερο για μας δεν είναι να προσφέρουμε μια απλή διαμονή, αλλά να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εμάς, όπως είναι η φύση, η καλή παρέα και οι εναλλακτικές δραστηριότητες.Εξάλλου η περιοχή και γενικότερα η Ορεινή Ναυπακτία προσφέρεται για τα παραπάνω.Όταν αυτό συνδυάζεται με μια άνετη διαμονή τότε οι στιγμές είναι πραγματικά αξέχαστες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου